Uw slotenmaker helpt u in Utrecht met veiliger wonen!

Geplaatst op 25-02-2022

Een probleem aan uw sloten of alarmsysteem komt nooit gelegen. U kunt uw huis of bedrijfspand niet meer afsluiten of beveiligen en vergroot de kans op een inbraak. Onze slotenmaker is in Utrecht echter altijd in de buurt en bovendien 24 uur per dag bereikbaar. Ook is onze slotenmaker beschikbaar om uw hang- en sluitwerk of alarminstallatie te repareren of vervangen. Wij zijn in het bezit van een groot assortiment sloten en deurbeslag in alle soorten en maten, dat aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoet. Van veiligheids-insteeksloten, bijzetsloten, oplegsloten en meerpuntsloten tot rolnoksloten, raamsloten en schuifpuisloten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in mechanische en elektronische beveiliging van uw huis, kantoor of bedrijfshal. Onze slotenmaker vertelt u graag over de mogelijkheden.

Slotenmaker Utrecht

Slotenmaker actief in Den Haag gespecialiseerd in inbraakpreventie

Het kan iedereen overkomen: uw sleutel breekt af in het slot, uw sleutels liggen nog binnen terwijl u de deur achter u dichttrekt of u bent uw sleutels onderweg verloren. Of erger nog: er is bij u ingebroken, waarbij zowel het hang- en sluitwerk als de deuren en kozijnen zijn beschadigd. Als erkend slotenmaker kunnen wij in Den Haag direct uw sloten en deurbeslag repareren of vervangen en de schade aan uw deuren en kozijnen herstellen.

Slotenmaker Den Haag

Spoedservice

Veel slotenmakers zijn alleen bereikbaar tijdens kantooruren. Dit kan vervelend zijn, zeker wanneer er bijvoorbeeld in de avond of in het weekend bij u is ingebroken. Onze slotenmaker is in Utrecht en Den Haag echter altijd bereikbaar voor noodgevallen. Wij werken namelijk met een speciale spoedservice, zodat wij u altijd snel van dienst kunnen zijn. Wilt u gebruikmaken van onze spoedservice? Neem dan gewoonweg contact met ons op. Wij sturen vervolgens zo snel mogelijk een slotenmaker naar u toe, waardoor u binnen de kortste keren verlost bent van het probleem. Hierdoor kunt u uw woning dus binnen no-time weer veilig afsluiten.